måndag 6 september 2010

Protokoll tillbaka

Intresset för äldre protokoll är större än jag trodde. Vi hade begränsat protokollen under Demokrati/politik till de två senaste åren, men eftersom de efterfrågats vid flera tillfällen kommer de tillbaka. Det tar dock ett tag att föra över alla gamla protokoll, så det dröjer ett tag. Under tiden går det bra att vända sig till landstingets diarium i Nyköping.

fredag 3 september 2010

Första veckan med ny webb

Det gick ganska hyfsat. För att vara ett så stort projekt är jag nöjd med övergången till den nya webben. Vad som inte syns utåt är alla dom "undersystem" som ska kugga ihop med en så stor webb som detta är. En del av dom protesterade, trots mycket övning innan, men det mesta har gått att snabbt åtgärda.
Lite funderar jag över hur vi ska veta om besökarna är nöjda. Bloggen har inte varit svaret. Kan det bero på att alla de 9 200 som besökt första sidan hittat den information de söker? I så fall tar jag helgledigt med glatt humör.

onsdag 1 september 2010

Har ni hittat högerspalten?

En ny finess med den här webben är att det i högerkanten ligger en rad direktlänkar som du själv kan lägga till eller ta bort. Är du inte intresserad av upphandling eller barn- och ungdomsfrågor kan du klicka bort de direktlänkarna och lägga till andra. Vi kommer att bygga ut med fler val efter hand.
Titta också på den digitala kartan som finns bland högerspaltens tillval. Den hjälper dig att hitta rätt på länets tre sjukhus